The Single Best Strategy To Use For Bruidskindermode

Betaalbare bruidskindermode om ook Bruidskindermode bruidsmeisjes en bruidsjonkers er fantastisch uit te laten zien. Passen is mogelijk. Doopjurkjes zijn tevens verkrijgbaar.


Bruidskindermode | entire outfit | Amor Bruidskindermode

Amor verkoopt betaalbare bruidskindermode zodat ook de kinderen er fantastisch uit zien op de bruiloft. De bruidskindermode collectie van Amor bevat bruidsjurken voor de bruidsmeisjes en kinderkostuums voor de bruidsjonkers en biedt de mogelijkheid om de outfit compleet te maken fulfilled vele accessoires. Het assortiment bevat ook doopjurkjes en wat meer relaxed kleding voor een stoere look.

Tevens biedt Amor ook de mogelijkheid een bruidsmeisje jurk of bruidsjonker kostuum voor jullie bruidskinderen passend te laten maken. Alle kleding is geschikt voor bruiloftskleding, communie, gala, prinsesjes of andere feestelijke gelegenheden.

Behalve bruidskinderkleding verkoopt Amor ook accessoires. Voor bruidsmeisjes zijn er leggings, maillots, panty's, haaraccessoires, tasjes, mandjes, schoentjes en sieraden. Voor de jongens zijn er riemen, bretels, schoentjes, sokken en stropdassen die de kleding helemaal af maken.